Udlejer du grund til telekommunikation i dag?

Vi tilbyder dig muligheden for at frigøre dig fra din lejeaftale og tage ejerskab over din økonomi. TIP afholder alle omkostninger og risici forbundet med et opkøb af din administrationsaftale.

Kapitaliser din lejeaftale

Den lejeindtægt, som du i dag modtager, for at udleje grund til telekommunikationsudstyr dækker formentlig ikke de faste minimumsudgifter til styring heraf. Vi giver dig muligheden for, at bytte din årlige lejeindtægt til sikker kapital, som du kan reinvestere i noget, som der giver mening for dig. 

Kundereferencer

Kunden har altid ret

Hr. og Fr. RavnMotel Viborg ApS
Læs mere
fra TIP kontaktede os i august 2022, da TIP lige var startet i Danmark. Henvendelsen skete på baggrund af den telemast, som vi har stående på vores grund og som vi på det tidspunkt, havde en lejeaftale på. Vi havde en telefonsamtale, hvor TIP tilbød rådgivning og viste interesse i en investering af masten, med henblik på at overtage vores lejekontrakt. Vi skrev sammen i en uges tid og min hustru og jeg talte lidt om det derhjemme, men blev enige med os selv om, at vi ikke ville involveres yderligere. Det lød lidt for ” smart” og usikkert og det skrev jeg så til Dennis Graversen - der selvfølgelig udtrykte beklagelse, men han respekterede vores beslutning. Der gik så 6-7 måneder hvor vi emnet fortsat rumsterede, for tilbuddet var ikke dårligt og som selvstændig, kan man altid investere i forbedringer. En af disse samtaler overhørte vores søn, der absolut mente, at vi skyldte os selv at undersøge, præcist hvad TIP kunne tilbyde, inden vi afslog. Og vi havde lukket af, så vores baggrundsviden var ikke stor og vi genovervejede endnu engang. Det endte med, at jeg ringede til TIP, der selvfølgelig blev glad for mit opkald, og vi aftalte at mødes den kommende uge. TIP skal selvfølgelig have informationer om nuværende kontraktforhold på masten og selve masten skal også vurderes, det virker meget rimeligt på os. Lone og jeg havde også nogle forventninger og havde forsøgt at gennemskue, hvad der skulle til, for at det gav mening at sælge maste lejekontrakten fra. Meget hurtigt blev vi enige om økonomien, der var ikke langt fra snak til handling og vi accepterede en aftale med TIP. Slutteligt havde vi et møde, med underskrift af den kontrakt, der blandt andet skal bruges til Tinglysning af handlen. Et par dage senere modtog vi det aftalte beløb på vores konto – nemt og smertefrit. Nu nyder vi friheden til forbedringer og har ikke fortrudt handlen. Det var nemt, der var ordentligt og det virkede som en gevinst for både sælger og køber.
J. F HansenDanish Hardwood A/S
Læs mere
Jeg vil gerne udtrykke min tilfredshed vedr. overdragelse af vores kontrakt på Telemasten lokaliseret på Annexgårdsvej 7. Siden den første kontakt har Handlen skredet frem som skitseret - også selvom der har været et person skifte undervejs. Jeg har følt mig velorienteret undervejs i det for mig lidt fremmede område.
J. RokkjærPrivat grundejer, Lemvig
Læs mere
Vi havde et godt indledende møde hvor jeg blev sat grundigt ind i mine muligheder omkring masten og lejemålet og samtidig fik jeg et godt indblik i min lejeaftale. Herefter vendte TIP tilbage med en grundig analyse af vores mast og lejemål. Til slut gennemgik han et tilbud på en attraktiv administrationsaftale af masten. Steen anbefalede at jeg tog fat i min revisor, så jeg kunne få uvildig rådgivning. Herfra accepterede jeg aftalen og TIP igangsatte processen. Jeg vil gerne rose processen og den måde som jeg blev holdt orienteret på hver uge. Det tog kortere tid end Steen havde lovet og jeg modtog pengene samme dag som jeg underskrev kontrakten.

Har du spørgsmål til ovenstående?

Ufyld gerne formularen nedenfor